WINGS & THINGS

WINGS & THINGS Lekker,snel en halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wings & Things. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 23:50 Ze hebben me een verkeerde besteling gegeven en het duurde nog lang
26 jun 2022 om 2:57 koud eten :( verkeerde drank gekregen
25 jun 2022 om 21:50 Een aanrader voor iedereen netjes me eten op tijd gekregen en nog warm pasta was niet normaal lekker echt een betere restaurant ga je niet vinden
25 jun 2022 om 9:59 Vriendelijk personeel, goede communicatie, eten was heerlijk. Enigste minpuntje, pasta was heel weinig voor 12 euro. Ik kon de bodem van het bakje zien en dan overdrijf ik niet. Het was wel lekker voor het beetje dat erin zat.
24 jun 2022 om 21:25 Duurde langer als 1,5 uur om te bezorgen, eten helemaal koud en friet als steen. Nooit meer #afrader! Oh ja en menu is niet te specificeren.
24 jun 2022 om 21:16 pasta scampi was echt niet te eten sorry. De saus had een vreemde smaak het was droog en gewoon niet weg te slikken. en heb er bijna 2 uur op moeten wachten. De eerste en de laatste keer dat ik hier bestel. Weggegooid geld.
15 jun 2022 om 21:47 Heerlijk pasta en ook nog warm toen gekomen bij het huis.
14 jun 2022 om 13:00 Het wag geen grillmix het was drooge troep
9 jun 2022 om 0:02 Heerlijk
26 mei 2022 om 21:30 Vette slappe hap, 7,50 voor een friet met 1 plakje cheddar er op… niet ok hoor nooit meer bestel ik hier.
26 apr 2022 om 22:32 Disappointed in the wings...
23 apr 2022 om 0:26 Miste ons cola zero